1. des. 2009

Swaziland og Kruger National Park!

Swaziland
På Torsdag kjørte vi til Swaziland, og var hos Evy til lørdags morgen. Evy er en norsk misjonær, som har vært i Swaziland i over 30 år!

Evy og Ingebjørg:

Fredagen tok Evy oss med rundt i nesten hele Swaziland, og viste oss de fleste turistatraksjonene som er. Vi fikk til og med sett en av de 13 konene til kongen! (Ja, han har BARE 13 stk...)

Jeg skulle bare ta bilde av Noomi, men så satt «tilfeldigvis» en av konene til kongen i bakgrunnen...


Vi var på ett glassblåseri der de laget masse fine ting i glass!


En annen plass laget de elefantsjokolader...


Vi var også på ett lysstøperi, der de laget stearinlys for hånd! Jeg og Noomi fikk lage vår egen sjiraff og elefant;)





Kruger National Park
Lørdag morgen dro vi til Krugerparken. Det er en stor nasjonalpark man kan kjøre inn. Der var vi i nesten tre dager og fikk sett løver, elefanter, neshorn, zebraer, flodhester, krokodiller, aper, villsvin, impala og masse andre flotte dyr! Det eneste vi savnet var en leopard eller cheetah... men til tross for det, hadde vi det utrulig kjekt, og fikk tatt masse bilder!
































2 kommentarer:

  1. Så kuult, Rakel!!:) E veldig glad for at du lika å ta bilda altså!!:)

    SvarSlett
  2. Hei Rakel! Det er helt utrolig hva du rekker over, og alt du deler med oss! Du kunne jo blitt utnerikskorrespondent! Kanskje du skal reise rundt i verden å sende hjem repotasjer og bilder? He,he. Hvem vet? Det er veldig interresant å lese det du skriver og alle de flotte bildene! Gjett om vi gleder oss. Det skal bli fint nårIngebjørg begynner å sende nyhetsbrev hjem med bilder. Vi ønsker dere en velsignet adventstid der nede og følger med om det dukker opp noe nytt før du setter kursen hjemover til Norge! Hilser fra Webjørg. Julemessa innbrakte 24.650,- som er ny rekord! Ha det bra og på gjenhør!

    SvarSlett